ANGLÈS

Els nostres mètodes d’anglès permeten  ensenyar a un nen des de les seves primeres paraules en anglès fins a construir els fonaments essencials de la llengua o la preparació d’exàmens per a la universitat o l’accés al mercat laboral.

FRANCÈS

Tant a primària com a secundària, els nostres materials de francès donen suport a professors i alumnes per assegurar la millor experiència d’aprenentatge.

ALEMANY

Els nostres materials d’alemany són el resultat de 30 anys de col·laboració amb Hueber, l’editorial alemanya líder en l’ensenyament d’aquest idioma.

CURRÍCULUM INTERNACIONAL

El nostre compromís amb els estudiants de currículum internacional, professors i pares és proporcionar una solució integral. Treballem amb alguns dels millors especialistes en matemàtiques, ciències i anglès per a donar suport a estudiants i professors no nadius en anglès.

FORMACIÓ

PROFESSIONAL

La nostra àmplia gamma de títols de FP ofereix la capacitació i les habilitats essencials per al dinàmic món laboral actual.

PMAR

Per tal d’atendre de manera més personalitzada l’aprenentatge dels alumnes de PMAR, Macmillan llança un fons especialment creat per a ells.

NOTÍCIES

ADVANCING LEARNING

Macmillan organiza una serie de seminarios web GRATUITOS como parte del Programa Académico de Aprendizaje Avanzado.

Regístrate ahora

MACMILLAN 175

En 1843 els germans Daniel i Alexander Macmillan van fundar la seva editorial per donar a conèixer i posar en valor la literatura

Descobreix més

BMAKER A SIMO

bMaker ha presentat a SIMO, la seva innovadora solució integral per aprendre robòtica, programació i impressió 3D.

Descobreix més